Getuigenissen

Wilt u ook uw ervaringen met de Eliet Super Prof delen met ons? Klik dan hier of stuur ons een mailtje naar myelietsuperprof@eliet.eu

Alan Mason – Engeland

Toen we 4 jaar geleden, op de Saltex beurs, een demonstratie volgden van de Super Prof, konden we onze ogen niet geloven. De werking van deze machine is fantastisch. Diezelfde dag nog kochten we een Super Prof. Sindsdien hebben we nooit een betere versnippermachine gehad. .

getuigenisUK)

 

 

 

 

 

 

 

 

Geert Willems – Oudenaarde – België

Ik werd vroeger minachtend bekeken door sommige klanten en collega’s als ik aankwam met mijn super prof. Maar éénmaal aan het werk en ze zagen de  snelheid  en capaciteit, werd het stil.

Nr 5 mag al gereserveerd worden !!!!

Hobbyist – Mariahout – Nederland

Prima machine. Beste aankoop.

IMG_1283-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noteboom – Sint-jan-In-Eremo – België

De Eliet Super Prof is een van mijn beste aankopen. Vroeger moest ik sleuren met snoeiafval , meenemen en stockeren. Maar met de Super Prof  kan ik in de meeste tuintjes ( ook de kleine) tot bij het snoeiafval rijden en het ter plaatse versnipperen. Het levert mij tijdswinst en minder zwaar werk op. Ook de klant is tevreden want het werk is sneller klaar en de meesten zijn maar wat blij met de houtsnippers om tussen hun beplanting te gooien. Als we de snippers toch moeten meenemen nemen ze alvast minder plaats in dan het niet versnipperde snoeiafval. De Super Prof is handig en kan ook grote diameters en soorten snoeiafval aan . Hij laat me  zelden in de steek en is  mijn toeverlaat tijdens de snoeiperiode.

HPIM4039

Dan Wakefield – Portland – USA

Tot nu toe werkt de Super Prof voor ons perfect. Hij doet verschillende zaken veel beter dan andere versnippermachines. Bijgevolg proberen we onze klanten de Super Prof te leren kennen. 95 % Van onze klanten zijn zeer enthousiast en hebben niks dan lovende woorden voor de Super Prof.

Hooghouten Camille – Temse – België

De vennootschap heeft reeds diverse superprof’s aangekocht. De eerste aankoop dateert  van 8 jaar geleden, nadien een tweede , en in 2012 een derde met een loopband tot afvoer houtsnippers. Handige , betrouwbare toestellen, voldoende redement en mobiel waardoor ze tot in de kleinste uithoeken van tuinen en terreinen kunnen worden gereden. Het is een goed bestede aankoop met een verwacht resultaat.

D.C. Garden services – Hemel Hempstead  – Engeland

De aankoop van de Super Prof is de beste investering voor mijn onderneming gebleken die ik in mijn 21 jaar ervaring heb gedaan. Deze machine verbaast me telkens opnieuw: ze is enorm krachtig en slaagt er moeiteloos in om alle soorten groenafval te hakken en te versnipperen. Dat de machine door de meeste openingen kan, is mooi meegenomen, en doordat de handige transportband het materiaal op de juiste plek deponeert en het niet zoals een traditionele hakselaar in het rond spuit, is de machine veel gebruiksvriendelijker voor de huishouder. Een mooie hoop snippers!De Super Prof is superbetrouwbaar, ik heb nog geen reserveonderdelen hoeven aan te kopen, behalve de messen en artikelen voor het routineonderhoud van de motor. De kwaliteit en afwerking zijn zo goed dat ik er blindelings op kan vertrouwen dat deze machine veel langer zal meegaan dan die van veel concurrenten en lang zijn nut zal bewijzen. De bijbehorende aanhangwagen is echt een zegen. Jammer dat hij niet meer wordt gemaakt! Ik wil Eliet graag feliciteren met dit indrukwekkende staaltje techniek!!!

 

shredder

 

 

 

 

 

 

 

Tuinen Bart Lemaitre – Merelbeke  -België

Onze eerste Eliet Super Prof kochten we aan in 1995, na 15 jaar gebruik was hij aan vervanging toe, we hebben dan talloze machines uitgetest maar uiteindelijk terug gekozen voor de Eliet Super Prof wegens zijn mobiliteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en hoog rendement. Nu bijna 5 jaar later een nog steeds heel tevreden gebruiker.

Geert Vandewoude – Oost-Vleteren – België

Wij kunnen alleen maar met heel veel lof uitpakken over onze Eliet super  Prof 2000. Een heel professionele , superhandige, en zeer praktische machine. In de snoeiperiode , is hij iedere dag ons van dienst. Door het direct versnipperen van de gesnoeide takken , wordt het volume afval sterk gereduceerd, wat een win – win situatie creeerd zowel voor ons als voor de klant. Een niet te missen machine !  Proficiat Eliet !!

IMGP4043


T.R. – Limelette – Belgique

Super broyeur, gagne 3 hommes à terre (pas besoin de sous-traiter pour tirer les branches). Avec les chenilles vous pouvez passer par dessus un tas de branche, ne s’embourbe pas sur les terrains boueux. Broie tous, du déchets fin comme taille de haie au plus gros.Humide comme sec. Travail sous la drache sans inconvénients. Grande ouverture, permet de prendre une grand nombre de branchage et d’y mettre directement. Jamais changer la courroie, ni même le rouleau entraîneur. Tourne 50 heures par an, retourne les couteaux après 50 h et change après 100 heures. Uper système no stress, maniabilité facile, si je devais racheter, serait oui directement le même.

P1020782


 Marcel Ruijs – Ruijs Tuintechniek – Heersch – Nederland

Meerdere superprofs hebben we inmiddels gehad, veelzijdige, machtige machine met een uniek snipperprincipe. Onze “houtversnipperservice” is inmiddels een bekend fenomeen bij ons in de regio! Proficiat met het jubileum, ga zo door!!

2005-020


Mark Alexander – USA

2 Clowns Mowing is een klein tuinverzorgingsbedrijf. We hebben ondervonden dat het gras meestal nog tot 10-11 ’s ochtends nat blijft. We zochten dan ook naar een manier om het team ook tijdens die ochtenduren, wanneer het gras nog te nat is om te maaien, aan het werk te zetten. We schaften ons een kleine versnipperaar aan, maar al snel bleek dat het vrij lang duurde om grote takken in stukken te breken om ze vervolgens door de machine te jagen. Daarom schakelden we over op een groter toestel, maar nog waren de takken te groot of te dik. We overwogen een verspaander van Vermeer aan te kopen, maar eigenlijk hadden we een machine nodig waarmee we tot in de achtertuin konden geraken om bergen tuinafval te versnipperen. Onze gemeente telt heel veel bomen, met flink wat snoeiwerk en bergen takken en houtafval als resultaat.

We bezochten de Kentucky Lawn Expo en maakten kennis met Eliet. Net wat we nodig hadden! We gingen voor de SuperProf met wielaandrijving met het idee dat die minder sporen in de tuin van onze klanten zou nalaten. We kochten ook een transportband om het afval met kruiwagens aan te voeren of in onze kiepkar te dumpen.

De versnipperaar van Eliet kwam echt als geroepen. Het is een fantastisch toestel met zo goed als geen mankementen, alleen zijn hier en daar wat aanpassingen nodig en moeten de tanden af en toe worden gescherpt of vervangen. De SuperProf heeft er ruim 300 werkuren opzitten en de tanden moesten nog maar één keer worden vervangen.


Lou Dublin – Grand Rental Station (USA)

De super Prof 2000 is een fantastisch toestel en blijft een topper voor onze klanten.


Paul C. (USA)
Hartelijk dank voor de opvolging! De versnipperaar is, bij gebrek aan een beter woord, geweldig en kwam op tijd en in één stuk bij ons aan. Hij was heel makkelijk te monteren en op te starten. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie vriendelijke en deskundige service bij mijn aankoop.


 Scott Drabert – Sr Account Executive – Lucky Brand Jewelry (USA)

Ik had 2 grote bergen takken en boomafval liggen en wist totaal niet hoe ik die ooit weg zou krijgen. Ik woon in een bosrijke omgeving, dus verbranden was niet meteen de beste optie.
Ik huurde een Superprof versnipperaar en klaarde de klus in no time! Het toestel is supergemakkelijk te bedienen, maar het beste is wel dat je het makkelijk het bos in krijgt om tot bij het afval te geraken.

Beide afvalhopen waren binnen de 3 uur helemaal weg. Er waren ook grote takken bij….van ruim 7 meter lang en hier en daar 10-12 cm dik. De versnipperaar versnipperde ze ZONDER ENIG PROBLEEM.

De mulch kon ik gebruiken voor de bloembedden rondom het huis!
Ik kan iedereen aanraden om dit te huren of aan te kopen!