Waarom kiezen voor de Super Prof

OPTIMALE FLEXIBILITEIT & TIJDSWINST

De machine versnippert zowel hout als volumineuze pakken groenafval. U hoeft dus het materiaal niet op voorhand te sorteren. Deze zelfrijdende versnipperaar rijdt u daarenboven tot waar u wil versnipperen zodat u ook geen tijd hoeft te verliezen met het aan- en afvoeren van materiaal.

BEDRIJFSZEKERHEID GEGARANDEERD

5000 tevreden klanten in 30 landen bevestigen de reputatie van deze succesmachine,  die stevig gebouwd is, volgens een eenvoudig, uitgerijpt ontwerp met een onderhoudsarme gepatenteerde technologie.

MINIMALE BEHEERSKOSTEN

De wielaandrijving op deze machine maakt het transport van de machine eenvoudig. Het messensysteem is ongevoelig voor vreemde voorwerpen en is eenvoudig in onderhoud. Tenslotte is de doorverkoopwaarde op de tweedehandsmarkt hoog, wat een extra bonus is voor de ROI.

MAXIMAAL RENDEMENT  

Het optionele ABM-systeem (anti-block motor) zorgt dat de motor steeds in zijnmaximale vermogen opereert en het benzineverbruik onder de 3 liter per uur zit.
Het door Eliet gepatenteerde versnippersysteem maakt gebruik van de zwakte van het hout, en vereist daarom minder motorvermogen. De compacte machine met   brede invoer laat daarnaast ook toe om zowel dikke takken tot 12cm als bundels volumineus groenafval te versnipperen. Snoeiafval hoeft niet gesorteerd te worden en takken moeten niet getrimd worden vooraleer er gewerkt kan worden. Een gigantische tijdswinst.

Bekijk deze animatie en ontdek alles over de werking van de nieuwe Eliet Super Prof: